Over Held&run

In 2020 zou in Deventer de eerste editie van de Held&run plaatsvinden. Door het coronavirus werd deze uitgesteld naar het volgende jaar. Helaas gooit corona ook voor dit jaar roet in het eten. We hebben moeten besluiten de organisatie van de Held&run door te schuiven naar 2022. Een nieuwe datum volgt z.s.m.!

Tijdens deze heldhaftigste sponsorloop van Nederland overwin je – verkleed als superheld – samen met je zoon, dochter, vader, moeder, collega óf beste vriend(in) obstakels en versla je schurken om geld in te zamelen voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.  

De Held&run bestaat uit een run van 1,5 kilometer en een run van 4 kilometer door de mooie binnenstad van Deventer. Je schrijft je als (superhelden)duo in en laat je sponsoren door vrienden, familie, collega’s etc. En natuurlijk helpen we je graag met tips!

De Held&run is een actie van Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor de 300.000 kinderen en jongeren (tot 21 jaar) die in Nederland in armoede opgroeien. 300.000 kinderen voor wie zwemles, een fiets of soms zelfs een goed paar schoenen niet vanzelfsprekend is. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemles of een tweedehands fiets tóch mogelijk te maken. Want ieder kind moet mee kunnen doen en verdient een mooie toekomst.  

Kies jouw afstand, laat je sponsoren en ren in je superheldenpak mee door de straten van Deventer. Want samen zijn we supersterk!