Over Held&run

LET OP: HELD&RUN VERPLAATST I.V.M. CORONAVIRUS

Zondag 17 mei 2020 is het zover: dan vindt op het Grote Kerkhof in Deventer de eerste Kinderhulp Held&run plaats!

Tijdens deze heldhaftigste sponsorloop van Nederland overwin je – verkleed als superheld – samen met je zoon, dochter, vader, moeder, collega óf beste vriend(in) obstakels en versla je schurken om geld in te zamelen voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.  

De Held&run bestaat uit een run van 1,5 kilometer en een run van 4 kilometer door de mooie binnenstad van Deventer. Je schrijft je als (superhelden)duo in en laat je sponsoren door vrienden, familie, collega’s etc. En natuurlijk helpen we je graag met tips!

De Held&run is een actie van Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor de 300.000 kinderen en jongeren (tot 21 jaar) die in Nederland in armoede opgroeien. 300.000 kinderen voor wie zwemles, een fiets of soms zelfs een goed paar schoenen niet vanzelfsprekend is. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemles of een tweedehands fiets tóch mogelijk te maken. Want ieder kind moet mee kunnen doen en verdient een mooie toekomst.  

Dus… doe mee aan de Held&run! Kies jouw afstand, laat je sponsoren en ren 17 mei in je superheldenpak mee door de straten van Deventer. Want samen zijn we supersterk!