Álles wat jij als deelnemer moet weten over de Heldenrun

19 May 2022

Het aftellen is begonnen! Nog drie dagen tot de Heldenrun.. Alle deelnemers hebben per mail alle praktische informatie ontvangen. Ook hieronder zetten we alles nog eens op een rijtje. Álles wat jij moet weten over de Heldenrun om goed voorbereid aan de start te verschijnen! 

In het héél kort
Je kunt je vanaf 12.15 uur aanmelden om je startnummer op te halen. De warming up en sponsorloop starten vanaf 13.00 uur. Je wordt verwacht op de Brink in Deventer, vlakbij de Wilhelminafontein. We sluiten de middag rond 15.00 uur gezamenlijk af met een feestelijke prijsuitreiking, waarbij ook jij in de prijzen kunt vallen! Bekijk het volledige programma hier.

Praktische tips: kleding, schoenen en spullen

 • Zorg dat je goede schoenen draagt waarop je de tocht goed kunt lopen. Hardloopschoenen zijn niet nodig.
 • Weet dat de mooist verklede superhelden in de prijzen vallen! Ben jij niet zo’n verkleder? Bij de start ontvang je van ons een Kinderhulp-superheldenmasker. Daarmee komen vast al je superkrachten bovendrijven!
 • Het is belangrijk dat je kant en klaar bij de start verschijnt. Bij start en finish is geen kleedruimte.
 • De weersvoorspellingen op dit moment zijn goed. Omdat je steeds buiten bent, raden we aan voldoende zonnebrandcrème en water mee te nemen. 
 • Neem verder zo weinig mogelijk spullen mee, en draag eventuele spullen in een rugzak bij je tijdens de sponsorloop, of geef ze aan je supporters. Er is geen speciale plek waar je je spullen kunt achterlaten.

  Praktische tips: vervoer en de rest

   • De Brink ligt in het centrum van Deventer en is autovrij. Je kunt de Brink het beste per voet of per fiets bereiken. Vanaf het treinstation in Deventer loop je er in een kleine 10 minuten naartoe. Als je op de (OV-)fiets komt, kun je je fiets op en rondom de Brink stallen. Kom je met de auto? Parkeren kan in één van de parkeergarages in de buurt: Centrumgarage of Q-park Boreel. Kijk voor meer informatie op https://www.deventer.info/planjebezoek/parkeren/.
   • Ook superhelden moeten naar de wc, maar probeer dat thuis ook nog even te doen. Anders kun je terecht bij diverse horecagelegenheden in de binnenstad, bijvoorbeeld bij Proeflokaal ’t Oer op de Brink, vlakbij de start- en finishlocatie.
   • Zorg dat je met een gevulde maag aan de start verschijnt. Lunchen kan bij één van de vele horecagelenheden op de Brink, of neem zelf iets mee.

   Heb je verder praktische vragen? Bekijk alle veelgestelde vragen op de website om te zien of je vraag daar beantwoord wordt. Zo niet, mail ons dan even via heldenrun@kinderhulp.nl.

   We kunnen niet wachten tot zondag, tot dan, helden!